Πάμε για ορθοπεταλιές στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας με την ομάδα του MEDASSET!

Έλα μαζί μας στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας!

Πάρε τους φίλους σου και το ποδήλατό σου κι έλα μαζί μας στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017! Η ομάδα του MEDASSET κάνει ορθοπεταλιές για Καθαρές Θάλασσες μας καλεί σε συμμετοχή!

Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Για εμάς στο MEDASSET, η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και της εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» και αποτελεί αφορμή για δράση και συμμετοχή!

Kάνε την Υπόσχεση για Καθαρές Θάλασσες, Πράξη, με 3 πεταλιές!

  • 1η πεταλιά: Δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα του MEDASSET! Συμπλήρωσε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και στείλε την στο [email protected] μέχρι τις 3/5/2017!
  • 2η πεταλιά: Συμπλήρωσε τη φόρμα ΟΠΑΝΔΑ: Δήλωση Συμμετοχής Ενήλικα ή/και Δήλωση Συμμετοχής Ανήλικου, μέχρι τις 5/5/2017.
  • 3η πεταλιά: Δώσε σήμερα Υπόσχεση για Καθαρές Θάλασσες και πες το και στους φίλους σου!

Θέλεις ποδήλατο; Νοίκιασε το με 10€ για τον αγώνα ή το Σαββατοκύριακο, με 50% έκπτωση χάρη στην υποστήριξη του Panorama Bikes.

Θέλεις να μας στηρίξεις με έναν ακόμα τρόπο; Φόρεσε το μπλουζάκι του MEDASSET και διάδωσε το μήνυμά μας. Μπορείς να το αποκτήσεις με δωρεά €10. Ενημέρωσέ μας μέχρι τις 4/5/2017 και εμείς θα το φέρουμε μαζί μας την Κυριακή!

Σημαντικές πληροφορίες:

  • H εκκίνηση των 13 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10 το πρωί μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Διαδρομή: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Αλεξάνδρας – Πατησίων (αριστερά) – Ιουλιανού – Λιοσίων (αριστερά) – Μάρνη – Καρόλου – Πλ. Καραϊσκάκη – Αχιλλέως (δεξιά) – Θερμοπυλών (αριστερά) – Πειραιώς (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Τερματισμός: Κάτω μέρος Πλατείας Συντάγματος.
  • Η εκκίνηση των 3,5 χιλιομέτρων για παιδιά και ΑΜΕΑ, θα δοθεί στις 10.15 το πρωί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Διαδρομή: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Δεξιά Hilton – Β. Κωνσταντίνου -Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – Τερματισμός: Β. Αμαλίας.

Πάμε για ορθοπεταλιές; Σε περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου, Υπεύθυνη Εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες», [email protected], τηλ.: 210 3613572, εσωτ.: 106, καθημερινά 11:00 – 17:00.