Κάνουμε την Υπόσχεση, Πράξη: 28/5 καθαρίζουμε τη Β’ πλαζ Βούλας

Πάρε τους φίλους σου και την καλοκαιρινή σου διάθεση και έλα στον εθελοντικό καθαρισμό της Β’ πλαζ Βούλας, πριν παραδοθεί με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό! Την Κυριακή 28 Μαΐου, το MEDASSET, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η αγαπημένη τραγουδίστρια Τάμτα, πρέσβειρα της εκστρατείας Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες θα είμαστε εκεί. Εσύ θα λείπεις;

«Θέλουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και θάλασσες, χωρίς σκουπίδια και πλαστικά. Δώσε τη δική σου Υπόσχεση και κάνε την Πράξη! Έλα στις 28 Μαίου να καλωσορίσουμε μαζί το καλοκαίρι, καθαρίζοντας τη Β’ πλαζ Βούλας!». Τάμτα

Σκοπός της εκστρατείας Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες είναι η κινητοποίηση όλων μας για την προστασία της θάλασσας και της πολύτιμης ζωής που φιλοξενεί. Η προστασία των ακτών και των παράκτιων οικοσυστημάτων είναι προσωπική υπόθεση και ήδη χιλιάδες πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις έχουν δώσει τη δική τους Υπόσχεση. Δώσε κι εσύ τη δική σου εδώ:www.katharesthalasses.gr

 

Δήλωσε συμμετοχή έως 26/5 εδώ

Θα είμαστε εκεί, επειδή:

– Η χώρα μας φιλοξενεί πολλές από τις ομορφότερες και καθαρότερες παραλίες της Μεσογείου και είναι στο χέρι μας να τις προστατεύσουμε.
– Καθαρίζοντας την παραλία από τα σκουπίδια, φροντίζουμε τη θάλασσα και την πολύτιμη ζωή που φιλοξενεί! Η θαλάσσια ρύπανση ευθύνεται για τον άσκοπο θάνατο χιλιάδων θαλάσσιων ειδών, όπως η χελώνα, τα δελφίνια κα.
– Θέλουμε να απολαμβάνουμε ζωντανές θάλασσες και αναλαμβάνουμε δράση! Το 2025, οιθάλασσές μας θα περιέχουν 1 τόνο πλαστικού για κάθε 3 τόνους ψαριών.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Facebook event

Κυριακή 28 Μαίου 2017, Ώρα προσέλευσης: 09.00, Ώρα έναρξης: 09.30

Πρόσβαση στη Β’ πλαζ Βούλας:

Στις 9:00 και στις 9:15 θα υπάρχει Δημοτικό όχημα για τη μεταφορά από τον τερματικό σταθμό Τραμ Βούλα. Για περισσότερες πληροφορίες: Ειρήνη Γκιουλάκου, 210 3613572.

Η δράση είναι μια συνδιοργάνωση του MEDASSET και του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και πραγματοποιείται με αντηλιακή προστασία Carroten.

 

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, στην Πράξη!